Chippendale show házhoz Budapest, lánybúcsú -ra vetközö fiú, szülinap -ra a legjobb chippendale fiúktól! Chippendale fiú, Chippendale Show, leánybúcsú, férfisztriptíz, legjobb chippendale srácoktól céges rendezvényekre

Legénybúcsús csajok!

Vidor Pöttöm Show

Athos

Peti

Kapcsolat, chippendale fiúk chipp&dale show árai:
ÁRAINK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK ÁFÁT NEM TARTALMAZNAK, az árváltoztatás jogát előzetes bejelentés nélkül is fenntartjuk.


Egy férfi sztriptíz produkció,más néven chippendale show jelmezes ára fixen Budapestről, Debrecenből, is: 30.000 Ft ,időtartalma 13-15 perc

Két fős chippendale show ( 2 szóló és egy közös produkció),a műsor ára: 50.000-55.000-60.000 Ft ,időtartalma 20-25 perc

Body eat élő svédasztal fiú ára: 25.000 FtÚtiköltségünk 70FT/km (400km felett pedig 60FT/km) Budapestről, vagy Debrecenből, attól függ honnan kéri a megrendelést.

Minden megrendelést egy adatlap kitöltésével fixálunk és email-es egyeztetés után lesz véglegesítve.
KÉSZPÉNZES FIZETÉS csak Budapesten belül lehetséges,vidéki megrendelésnél telefonon tájékoztatjuk a megrendelés fixálásáról. Szintén lehetséges más okból,pl.: (nem érik a fellépőjüket, vagy lemondta a máshonnan rendelt fellépő), ilyenkor is MEGOLDJUK A KÉSZPÉNZES FIZETÉSI lehetőséget!
Részletes információt kérhet szolgáltatásainkról az alábbi elérhetőségeinken:Az itt hirdetett showműsorok kizárolag szexmentes szolgáltatások !!!

Telefonáláskor hivatkozz a chippendaleboys.hu -ra!Telefon: AZ OLDAL ON-LINE MEGRENDELÉSRE ÉPÜLT, KÉRJÜK TÜZETESEN NÉZZE ÁT ÉS ENNEK MEGFELELŐEN E-MAILBEN VAGY VIBEREN RENDELJEN!!!

A TELEFONSZÁMOT CSAK A MEGRENDELÉS NAPJÁN TUDJUK FELVENNI VIBEREN KERESZTÜL VAGY SIMA HÍVÁSSAL (külföldi mobil szám), LEFOGLALÓZÁS UTÁN VÉSZHELYZET ESETÉN!

Ez a szám: +353-874-644-955 VIBER SZÁM, ESTE ELÉRHETŐEN MINDEN NAP du. 17 ÓRÁTÓL ÜZENETHAGYÁS CÉLJÁBÓLSZOLGÁLTATÁS AJÁNLÁS

Banner készítési áraink:

120x240-as álló banner:
- sima jpg, bmp formátum: 3.000Ft, mozgó formátum: 5.000Ft.
468x60-as fekvő banner:
- sima jpg,bmp formátum: 3.000Ft, mozgó formátum: 5.000Ft.